절에서 만들어 먹는 담백하고 깔끔해서 질리지 않고 먹을 수 있는...
호박과 표고버섯으로 만든 호박만두.
두번째 버전.
한국인의 밥상 525회 (21.08.26.목)
[친환경으로 살다 자연이 차린 밥상]
잘게썬 호박과 으깬두부, 다진파, 고춧가루, 참기름을 넣고 버무려 만두소를 만든다.
(첫번째 버전 스님이 만든것처럼 버섯을 넣어도 되고 주재료 호박과 참기름에 집에 잇는 채소들 넣으면 될듯.
스님 말씀하시는거 보면 그냥 애호박만 넣어도 슴슴하니 맛난거 같음.)
The main ingredient of Korean squash(Zucchini) dumplings is squash(Zucchini), Salt, Sesame oil.
Strictly speaking, korean squash and zucchini are different.
Korean squash is sweeter and rich in flavor than zucchini.
And for other ingredients, you can use the ingredients left in the refrigerator.
In the video below, I used mashed tofu, red pepper powder, and finely chopped green onions.
사부작 사부작 만두를 빚어서~
make dumplings.
찜기에도 쪄먹고 주물팬에 기름과 물을 넣어 바삭쫀득하게 먹기.
Steamed in a steamer and
Put dumplings, oil and water in a casting pan and fry them(Crispy on the bottom and soft on the top.)
먹어도 먹어도 질리지 않는 호박만두~!
영상은 이곳에서
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